Wij helpen u weer veilig op weg!

Al 25 jaar

Weetjes en Nieuwtjes

10 mei 2017

Binnenkort op vakantie?

Gaat u binnenkort op vakantie? Zorg ervoor dat uw ruitschade gerepareerd of vervangen is. Ruitschade in het buitenland is erg vervelend en brengt administratief werk met zich mee. Kom daarom langs op onze locatie in Nieuwkuijk of maak direct online een afspraak!

http://
08 mei 2017

Zomercheck!

Veiligheid staat bij ons bovenaan. Daarom kunt u vanaf nu GRATIS uw autoruit laten controleren! Ga veilig op vakantie en voorkom verassingen of schade. U kunt ons hier vinden. Tot snel!

 

01 mei 2017

Leenauto’s

Goede service en een tevreden klant vinden wij het allerbelangrijkst. Wist u dat u een gratis leenauto meekrijgt wanneer wij aan een langdurige reparatie werken van uw auto? Dat vinden wij service!
Maak snel online een afspraak of bel ons!

http://
18 jun 2015

Een bijzonder project

Direkt Autoglas Service kan u ook van dienst zijn met het repareren of vervangen van ruiten voor bijvoorbeeld graafmachines, shovels of traktoren. Lees hier meer: http://goo.gl/IwejzK

http://www.direktautoglas.nl/ruitschade-melden/
08 apr 2015

Het goede weer komt eraan

Het goede weer is in aankomst! Dit betekent dat de zon weer fel gaat schijnen. Zorg voor goed zicht en schadevrije autoruiten. Het verbeterd uw zicht en voorkomt grotere schade of onveilige situaties. Laat uw autoruit goed en snel repareren of vervangen. Klik hier om uw auto direct aan te melden of neem telefonisch contact met ons op via 073 5117017

 

Komend voorjaar hebben we een leuke actie voor u in petto. Wordt member met uw bedrijf op onze LinkedIn pagina en profiteer mee!
25 feb 2015

Ruitschades op uw bedrijf

Wilt u dat werknemers binnen u bedrijf veilig onderweg zijn? Wilt u uw ruitschades snel en gemakkelijk laten oplossen?

We beschikken over een ruim assortiment voor alle merken en modellen. Maak een afspraak op een tijdstip dat uw werknemer het beste uitkomt.

Pagina 1 van 212