Wij helpen u weer veilig op weg!

Al 25 jaar

Weetjes en Nieuwtjes

20 okt 2017

Herfstcheck!

Nieuw: De Herfstcheck! Bij ons staat veiligheid voorop. Daarom kunt u nu uw autoruiten laten controleren op ruitschade. Heeft u schade? Dan repareren wij gratis uw autoruit! Kom langs bij ons filiaal in Nieuwkuijk. Tot snel!

01 okt 2017

Leenauto’s

Goede service en een tevreden klant vinden wij het allerbelangrijkst. Wist u dat u een gratis leenauto meekrijgt wanneer wij aan een langdurige reparatie werken van uw auto? Dat vinden wij service!
Maak snel online een afspraak of bel ons!

http://
18 sep 2017

Een bijzonder project

Direkt Autoglas Service kan u ook van dienst zijn met het repareren of vervangen van ruiten voor bijvoorbeeld graafmachines, shovels of traktoren. Lees hier meer: http://goo.gl/IwejzK

Komend voorjaar hebben we een leuke actie voor u in petto. Wordt member met uw bedrijf op onze LinkedIn pagina en profiteer mee!
25 feb 2015

Ruitschades op uw bedrijf

Wilt u dat werknemers binnen u bedrijf veilig onderweg zijn? Wilt u uw ruitschades snel en gemakkelijk laten oplossen?

We beschikken over een ruim assortiment voor alle merken en modellen. Maak een afspraak op een tijdstip dat uw werknemer het beste uitkomt.

22 jan 2015

GRATIS ruitenvloeistof Anti-vries!

Alle auto eigenaren in de gemeente Heusden mogen GRATIS ruitenvloeistof Anti-vries bij laten vullen bij Direkt Autoglas Service! Je leest het goed, gratis! Je kunt ons vinden op de Nieuwkuijkstestraat 119 in Nieuwkuijk! #Winter

17 dec 2014

Ga veilig op weg met de Würth Winterset

Bij Direkt Autoglas Service vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op kunt. Voor deze winter hebben wij dan ook een leuk cadeau voor u. Bij iedere ruit reparatie of ruit vervangen krijgt u van ons een Würth Winterset cadeau!

Maak direct een afspraak op onze website of bel 073 51 17 017.

Pagina 1 van 212